Fluke – Korporativni profil

Od svog osnivanja 1948. godine, Fluke je pomogao u definisanju i razvoju jedinstvenog tehnološkog tržišta, obezbeđujući mogućnosti testiranja i rešavanja problema koje su porasle do kritičnog statusa u proizvodnoj i uslužnoj industriji. Svaki novi proizvodni pogon, kancelarija, bolnica ili objekat izgrađen danas predstavlja još jednog potencijalnog kupca za Fluke proizvode.

Od industrijske elektronske instalacije, održavanja i servisa, do preciznog merenja i kontrole kvaliteta, Fluke alati pomažu u održavanju i radu poslovanja i industrije širom sveta. Tipični kupci i korisnici uključuju tehničare, inženjere, metrologe, proizvođače medicinskih uređaja i profesionalce za računarske mreže — ljude koji svoju reputaciju stavljaju na račun svojih alata i koriste alate da prošire svoju ličnu moć i sposobnosti.

Fluke je postigao poziciju broj jedan ili broj dva na svakom tržištu na kojem se takmiči. Brend Fluke ima reputaciju za prenosivost, robusnost, sigurnost, lakoću upotrebe i stroge standarde kvaliteta.

Filijala u potpunom vlasništvu Fortive Corporation (NISE: FTV), Fluke je multinacionalna korporacija sa sedištem u Everetu, Vašington, SAD. Proizvodni centri se nalaze u SAD, Velikoj Britaniji, Aziji i Holandiji. Preduzeća za prodaju i usluge nalaze se u Evropi, Severnoj Americi, Južnoj Americi, Aziji i Australiji. Fluke Corporation ima ovlašćene distributere i predstavnike proizvođača u više od 100 zemalja i zapošljava oko 2.400.

U polje za pretragu možete upisati model uređaja, tačnu oznaku proizvoda ili naziv proizvođača. Uvek se možete vratiti na početnu stranicu ili pogledati stranicu za informacije o mogućnosti pretrage.

Rezultati u pretrazi proizvoda

Strana 1 od 10