Knipex – predstavljanje kompanije

Naša osnovna ideja je da se fokusiramo. Samo kao stručnjaci možemo da ponudimo našim klijentima vrhunske performanse i opstanemo u svetskoj konkurenciji. Za više od 135 godina, akumulirali smo veoma veliki broj raznih klešta i proizvodno znanje, koje se može naći u svakom pojedinačnom paru KNIPEX klešta.

Ono što danas možemo i znamo nije dovoljno za budućnost. Zato radimo na stalnom poboljšanju svuda u kompaniji – u pogledu proizvoda, procesa, naše organizacije i naših veština.

Kvalitet je važan
Odlučujući faktor za funkciju klešta je njihova preciznost: bez tačnosti, nema pouzdanog sečenja, hvatanja ili deformisanja, niti rada bez klizanja. Uske tolerancije, čiju usklađenost obezbeđujemo savremenom tehnologijom proizvodnje, omogućavaju nam da ispunimo naše stroge zahteve kvaliteta.

Ove zahteve postižemo strogim merenjima i raznim testovima – nakon pojedinačnih koraka proizvodnje i na kraju celog procesa. Koristimo najsavremeniju mernu tehnologiju i sisteme dugotrajnog testiranja, kao i praktična rutinska testiranja ručno.

Kako bismo osigurali da naša klešta ispune vaša očekivanja i naše visoke zahteve, koristimo samo odabrane legure čelika koje su valjane prema našim specifikacijama.

U polje za pretragu možete upisati model uređaja, tačnu oznaku proizvoda ili naziv proizvođača. Uvek se možete vratiti na početnu stranicu ili pogledati stranicu za informacije o mogućnosti pretrage.

Rezultati u pretrazi proizvoda

Strana 1 od 10