Proskit – predstavljanje kompanije

Prokit razvija svoju liniju proizvoda i širi svoje poslovanje politikom inovacija, kvaliteta i usluge sa kupcima u preko 90 zemalja širom sveta. Kao vodeći dobavljač alata na Tajvanu sa izvanrednim performansama za izvoz, Prokit je osvojio nagradu „Zvezda u usponu“ od MOEA (Ministarstvo ekonomskih poslova) 2001. Pro’sKit uvek nastoji da se poboljša i unapredi da bi zablistao. Pro’sKit brend kao jedan od vodećih brendova alata, za brzi rast Proskitovog tržišnog udela, osnovana je Prokitova filijala u Šangaju, misija u istraživanju i razvoju proizvoda, proizvodnji, skladištenju i fokusiranju na proširenje kanala prodaje na tržištu Kine.

Prokit uspeva na globalnom tržištu već tri decenije. ProsKit ne samo da prodaje alate, već i neguje i pomaže studentima da efikasno uče sa pravim alatima je važna misija. Već 20 godina, Prokit razvija obrazovno tržište Tajvana i podržava nastavnike da naprave obrazovne komplete i priručnik. Većina specijalizovanih škola i koledža prihvata Prokitov komplet alata da bi dostigao 90% tržišnog udela. Pro’sKit alati su zaista izbor broj 1 na obrazovnom tržištu na Tajvanu.

U 2017. godini, Prokit je lansirao Proskit naučne komplete, koji su originalnog dizajna, imaju patent i 100% su napravljeni na Tajvanu, mogu biti inspiracija i praktičar naučnih saznanja, da usmere decu u ispitivanju, dijalogu i kritičkom razmišljanju. ProsKit naučni kompleti napravljeni od 100% Tajvana kombinuju prednost STEAM obrazovanja i zabave, uključujući naučnu tehnologiju solarne energije, električne energije, energije vazduha, gorivih ćelija slane vode, magneta, kodiranja, zadovoljstva „uradi sam“ i estetike modela. Pro’sKIt ne samo da je skraćenica za „Komplet profesionalnih alata“, već i „Profesionalni naučni kompleti“.

Danas industrija alata više neće biti samo alat, već će se više fokusirati na „industriju zelene energije“. Kao vodeći međunarodni brend, posvetićemo se obezbeđivanju Pro’sKit® visokog kvaliteta proizvoda u skladu sa smerom ekološki prihvatljivog koncepta, poboljšanju verifikacije proizvoda i pouzdanosti.ng ili otvaranju potpuno novih mogućnosti primene. Zbog toga ćete u našem prodajnom programu redovno naći nove proizvode koji su opremljeni novim, inovativnim tehnologijama, a opet pristupačni za hobi korisnike. Takođe smo srećni što podržavamo mlade talente iz istraživanja i razvoja kroz naš program sponzorstva, koji čine okosnicu sutrašnje tehnologije.

U polje za pretragu možete upisati model uređaja, tačnu oznaku proizvoda ili naziv proizvođača. Uvek se možete vratiti na početnu stranicu ili pogledati stranicu za informacije o mogućnosti pretrage.

Rezultati u pretrazi proizvoda

Strana 1 od 10