Stier – predstavljanje kompanije

Bez kompromisa.
STIER spaja snagu i strast za zanatstvom:
Iskustvom brojnih profesionalnih majstora stvoreni su proizvodi koji zadovoljavaju zahteve korisnika i ne prave nikakve kompromise, ni u kvalitetu ni u ceni.

Stier alati – moćni. otporan. Trajan.
Bez kompromisa po pitanju kvaliteta! Ne postoji ništa gore od alata lošeg kvaliteta. Sa STIER-om nudimo najviši industrijski kvalitet. Bez kompromisa oko cene! Mi radimo bez skupe reklame i skupe distribucije. Naše dobre uslove kupovine prenosimo direktno na vas.

Nema kompromisa u pogledu primene. U STIER asortimanu ćete naći raznovrstan asortiman profesionalnih alata STIER kvaliteta. Bilo da se radi o tehnologiji komprimovanog vazduha, ručnim alatima, tehnologiji pričvršćivanja, aerosolima, bezbednosti na radu ili zahtevima radionice – STIER proizvodi nude profesionalni kvalitet u velikom broju primena i obezbeđuju da ste spremni za svaku situaciju u teškom svakodnevnom radu.

U polje za pretragu možete upisati model uređaja, tačnu oznaku proizvoda ili naziv proizvođača. Uvek se možete vratiti na početnu stranicu ili pogledati stranicu za informacije o mogućnosti pretrage.

Rezultati u pretrazi proizvoda

Strana 1 od 2