Weller – predstavljanje kompanije

Kvalitet i ekološka svest idu ruku pod ruku u Weller-u
Standardi kvaliteta

Weller ima DIN EN ISO 9001:2015 sertifikat. Svrha je zaštita životne sredine, izbegavanje nezgoda na radnom mestu, kontinuirana optimizacija proizvodnih procesa i proizvodnja najboljih mogućih proizvoda. Ne samo da zaposleni imaju koristi od naših standarda kvaliteta i pouzdanosti koji se stalno pregledavaju i revidiraju; kao i naši kupci i, na kraju, ali ne i najmanje važno, životna sredina – održivo i za dobro svih.

Pečati kvaliteta kao što je VDE i usklađenost sa ekološkim smernicama RoHS i REACH su obavezni za Weller Tools GmbH.

Politika zaštite životne sredine Weller-a je zasnovana na DIN EN ISO 14001. Wellerov sistem zaštite na radu i zdravlju je prilagođen za usklađenost sa DIN EN ISO 45001.

Ušteda energije

Da bi smanjio potrošnju energije, Weller je opremio svoje proizvode režimima pripravnosti i automatskog isključivanja. Weller sistemi za lemljenje se aktiviraju pokretom, odnosno energija se troši samo kada je alat stvarno u upotrebi. Povezani pomoćni alati takođe prelaze u režim pripravnosti kada se ne koriste, što znači veliku uštedu energije.

Zdravlje i bezbednost

Različiti procesi rada uključujući lemljenje, lepljenje, zavarivanje i laserske aplikacije proizvode fine čestice prašine i gasove koji su štetni i za korisnike i za životnu sredinu. Mnoge zemlje sada imaju zakonske smernice koje regulišu čist vazduh na radnom mestu, koje propisuju tretman i izbegavanje opasnih zagađivača u vazduhu. Filozofija Weller-a je zaštita zaposlenih izvlačenjem ovih isparenja. Weller Zero Smog sistemi za ekstrakciju dima su optimalno dizajnirani da snabdevaju čist vazduh pojedinačnim radnim stanicama.

Aktivna zaštita životne sredine

Zaštita životne sredine je sastavni deo Wellerove filozofije. Veller je posvećen zaštiti životne sredine i ekološki prihvatljivom korišćenju prirodnih resursa. Svi zaposleni u Weller-u se podstiču da svakodnevno aktivno učestvuju u zaštiti životne sredine na radnom mestu.

U polje za pretragu možete upisati model uređaja, tačnu oznaku proizvoda ili naziv proizvođača. Uvek se možete vratiti na početnu stranicu ili pogledati stranicu za informacije o mogućnosti pretrage.

Rezultati u pretrazi proizvoda

Strana 1 od 10