Audio-Technica / Zvuk vrhunskog kvaliteta dostupan svima

U polje za pretragu možete upisati model uređaja, tačnu oznaku proizvoda ili naziv proizvođača. Uvek se možete vratiti na početnu stranicu ili pogledati stranicu za informacije o mogućnosti pretrage.

Rezultati u pretrazi proizvoda

Strana 1 od 10

Početkom 1960-ih u Muzeju umetnosti Bridžston u Tokiju, kustos Hideo Macušita je bio domaćin koncerata za slušanje LP-a, gde bi ljudi iskusili vinilne ploče koje su svirale na visokokvalitetnoj audio opremi. Macushita je bila dirnuta pozitivnim reakcijama gostiju na muziku, ali je bila frustrirana što je trošak slušanja visoke vernosti sprečio mnoge ljude da je dožive.

1962. godine, Matsushita je osnovao Audio-Technica sa vizijom proizvodnje zvuka visokog kvaliteta za svakoga. I prateći ovu viziju, ubrzo je stvorio prvi zaista pristupačan fono kertridž, AT-1, u malom stanu kompanije u Šindžukuu, Tokio.

Nadovezujući se na našu strast za slušanjem, narasli smo da dizajniramo slušalice, gramofone i mikrofone koji su hvaljeni od kritike, ostajući porodično preduzeće i zadržavajući uverenje da visokokvalitetni zvuk treba da bude dostupan svima.