Dynavox

Visok kvalitet – razumna cena

Rođen iz ideje da ponudi dobar hi-fi po niskim cenama, Dynavox brend dosledno i uspešno sledi ovaj put već više od 20 godina.

Trgovinska štampa je konstantno pratila naš razvoj i iznova je otkrivala da su proizvodi brenda Dynavox vredni nagrada. Od „vrhunske” do „izvanredne” bilo je mnogo veoma dobrih testova sve do nagrade za inovacije u Audio magazinu 2012. za Dynavox Impulse Box.

Od kada je brend Dynavox stvoren sredinom 1990-ih, stalno smo širili naš asortiman proizvoda. Naš tim sa preko 20 godina iskustva u nabavci i razvoju proizvoda je u stalnoj potrazi za novim proizvodima širom sveta. Sopstveni razvoji kao i dalji razvoj postojećih vrhunskih prodavaca upotpunjuju portfolio.

Rezultat ovog rada je sada svetska svest o brendu i njegovim karakteristikama proizvoda: od klasičnog do modernog dizajna, proverene i aktuelne tehnologije kao i iskustvo slušanja koje izaziva zavisnost. I sve to po cenama gde ne morate dvaput da razmišljate.

U polje za pretragu možete upisati model uređaja, tačnu oznaku proizvoda ili naziv proizvođača. Uvek se možete vratiti na početnu stranicu ili pogledati stranicu za informacije o mogućnosti pretrage.

Rezultati u pretrazi proizvoda

Strana 1 od 2