Mundorf – svetski poznati brend za proizvodnju poluprovodničkih elemenata i elemenata za izradu zvučnih kutija.

U polje za pretragu možete upisati model uređaja, tačnu oznaku proizvoda ili naziv proizvođača. Uvek se možete vratiti na početnu stranicu ili pogledati stranicu za informacije o mogućnosti pretrage.

Rezultati u pretrazi proizvoda

Strana 1 od 10

Mundorf je jedan od vodećih svetskih proizvođača elektronskih komponenti iz oblasti Audio tehnologije.

U to vreme…
.. 1985. kompanija Mundorf je po prvi put ponudila visokokvalitetne komponente za skretnice za hi-fi entuzijaste (od kojih je Raimund Mundorf i danas).

Sa ovim proizvodima napravljenim po meri, često proizvedenim prema specifikacijama i u složenom ručnom procesu izrade, mnogi ozbiljni ljubitelji muzike mogli su značajno da poboljšaju kvalitet reprodukcije svojih zvučnika. Povod i ujedno osnova za intenzivno istraživanje proizvoda koje se nastavlja do danas, stalni dalji razvoj i uspešno unapređenje širokog spektra komponentnih tehnologija i proizvodnih procesa.

Zahvaljujući njihovoj pažljivoj, složenoj proizvodnji i konstantno visokom kvalitetu proizvoda, kompanija Mundorf se razvila u jednog od najpoznatijih proizvođača i dobavljača u audio industriji i „sveukupno priznatog“ specijaliste za kondenzatore. Čak i više – težnja za kvalitetom u kombinaciji sa ljubavlju prema muzici takođe nas je tokom godina učinila „profesionalnim“ audiofilima.

I tako danas sa ponosom znamo da se MCaps, kalemovi folije i drugi visokokvalitetni Mundorf proizvodi koriste u većini danas priznatih najboljih hi-fi zvučnika i „najsavremenijih“ pojačala.

Danas…
.. u našem sedištu u Kelnu proizvodimo seriju visokokvalitetnih NF kablova i kablova za zvučnike za pronicljive ljubitelje muzike.

Takođe proizvodimo krosovere prema specifikacijama proizvođača, od najboljeg budžetskog kvaliteta do audiofilske ekstra klase, po konkurentnim troškovima proizvodnje i konkurentnim cenama.

Unutrašnja izvrsnost.

Danas…
.. u našem sedištu u Kelnu proizvodimo seriju visokokvalitetnih NF kablova i kablova za zvučnike za pronicljive ljubitelje muzike.

Takođe proizvodimo skretnice prema specifikacijama proizvođača, od najboljeg budžetskog kvaliteta do audiofilske ekstra klase, po konkurentnim troškovima proizvodnje i konkurentnim cenama.

Unutrašnja izvrsnost.