Sennheiser – nemački brend, svetski poznat u audio svetu profesionalne i opreme za svaki dan.

U polje za pretragu možete upisati model uređaja, tačnu oznaku proizvoda ili naziv proizvođača. Uvek se možete vratiti na početnu stranicu ili pogledati stranicu za informacije o mogućnosti pretrage.

Rezultati u pretrazi proizvoda

Strana 1 od 10

U kompaniji Sennheiser, cilj nam je da oblikujemo budućnost zvuka stvarajući jedinstvena zvučna iskustva za naše kupce. Kao porodična firma treće generacije, podjednako smo ponosni na našu preko 75-godišnju istoriju i prošla dostignuća i inovacije u svetu zvuka kao i na našu ambiciju da oblikujemo njegovu budućnost…

Impresivna zvučna iskustva i trenuci od kojih se naježite – to je naš svet. Svakodnevno nas motiviše da oblikujemo budućnost audio sveta za naše kupce. I to radimo više od 75 godina. Sennheiser je do danas globalni lider u profesionalnoj audio tehnologiji. Od 2013. godine, Daniel Sennheiser i dr Andreas Sennheiser upravljaju nezavisnom porodičnom kompanijom u trećoj generaciji. Naše sedište se nalazi u Vennebostelu u Vedemarku blizu Hanovera.

Oblikovanje budućnosti audio sveta i stvaranje jedinstvenog zvučnog iskustva za kupce – ovo je misija koja ujedinjuje zaposlene u Sennheiser Grupi širom sveta.