Visaton – nemački brend, svetski poznat sa veoma širokom lepezom proizvoda iz audio tehnologije.

U polje za pretragu možete upisati model uređaja, tačnu oznaku proizvoda ili naziv proizvođača. Uvek se možete vratiti na početnu stranicu ili pogledati stranicu za informacije o mogućnosti pretrage.

Rezultati u pretrazi proizvoda

Strana 1 od 10

VISATON može da se osvrne na nasleđe više od 50 godina iskustva i jedan je od vodećih nemačkih specijalizovanih proizvođača u sektoru zvučnika

Još u vreme kada je naša kompanija osnovana 1968. godine, naši visoko precizni, specijalno proizvedeni zvučnici bili su veoma traženi. Zahvaljujući našem širokom asortimanu proizvoda i našoj sposobnosti da razvijemo precizna specijalna rešenja, sada smo poznati kao uspešan partner širom sveta. Svakodnevno radimo na poboljšanju akustike u širokom spektru oblasti – bilo u industriji, na brodovima, u javnom prevozu, u muzejima, u kućama na motorima ili u vašoj dnevnoj sobi.

Izvor dobrih saveta

Naš tim stručnjaka sa zadovoljstvom će vas podržati od samog početka sa kvalifikovanim savetima i pružiće izvanrednu uslugu tokom celog projekta. Pošto je VISATON potpuno aktivan širom sveta, ova usluga je dostupna gde god da se nalazite.

Kao vodeći specijalista za zvučnike sa širokim spektrom proizvoda, najsavremenijim razvojnim okruženjem i visoko kvalifikovanim timom inženjera, naša snaga leži u tehničkom savetovanju i implementaciji rešenja za specifične izazove kupaca.